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Thermal effects in firing and temperature characteristics of clay materials of polymineral compositionKULBEKOV, M. K; ALDEKEEVA, D. T.Glass and ceramics. 1996, Vol 53, Num 1-2, pp 40-42, issn 0361-7610Article

Etude thermique des cuissons de type préhistoriqueARNAL, G.-B; ANDRIEUX, P.Expérimentation en archéologie : bilan et perspectives. Colloque international. 1991, pp 237-242, isbn 2-87772-055-1Conference Paper

Résultats d'expériences relatives à la cuisson de la céramique préhistorique dans différents types de structures de cuisson et de fours : première étapeLICKA, M.Expérimentation en archéologie : bilan et perspectives. Colloque international. 1991, pp 203-209, isbn 2-87772-055-1Conference Paper

A research note. Microwave recooking of pork roasts to attain 76.7°C throughout = Note de recherche. Recuisson aux microondes des rôtis de porc pour l'obtention d'une température moyenne de 76,7°CZIMMERMANN, W. J.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 970-974, issn 0022-1147Article

A six states minimal time solution to the firing squad synchronization problemMAZOYER, J.Publications du Département de mathématiques (Lyon). 1986, Num 1, issn 0076-1656, 92 p., ser. ASerial Issue

Endpoint temperature distributions in microwave and conventionally cooked pork = Gradients de température de fin de cuisson de la viande de porc cuite dans des fours conventionnels ou à microondesBAKANOWSKI, S. M; ZOLLER, J. M.Food technology (Chicago). 1984, Vol 38, Num 2, pp 45-51, issn 0015-6639Article

Kochextrusion von Stärken. Vergleich experimenteller Ergebnisse zwischen Laborextrudern und Produktionsextrudern mittels Systemanalyse = Cuisson-extrusion des amidons. Comparaison , à l'aide de l'analyse de systèmes, de résultats expérimentaux d'extrudeurs de laboratoire ou industriels = Extrusion cooking of starches. Comparison of experimental results derived from laboratory extruder and full scale extruders by means of system analysisMEUSER, F; VAN LENGERICH, B; REIMERS, H et al.Stärke. 1984, Vol 36, Num 6, pp 194-199, issn 0038-9056Article

Mutagen formation in a model beef boiling system II. Effects of proteolysis and comparison of soluble fractions from several protein sources = Formation de substances mutagènes dans un système modèle de viande de boeuf bouillie. II. Effet de la protéolyse et comparaison des fractions solubles à partir de quelques sources de protéinesTAYLOR, R. T; SHORE, V; FULTZ, E et al.Journal of environmental science and health. Part A, Environmental science and engineering. 1984, Vol 19, Num 7, pp 819-845, issn 0360-1226Article

Effect of several treatments on the oligosaccharide content of a brazilian soybean variety [Glycine max. (L.) Merril] = Effet de différents traitements sur la teneur en oligosaccharides d'une variété brésilienne de soja [Glycine max. (L.) Merril]DE LOURDES PIRES BIANCHI, M; CANDIDO SILVA, H; APARECIDA POURCHET CAMPOS, M et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1363-1364, issn 0021-8561Article

Zum theoretischen Energieaufwand beim keramischen Brand = Sur l'énergie théorique requise pour la cuisson de la céramique = On the theoretical energy requirement for ceramic firingHENNICKE, H. W.CFI. Ceramic forum international. 1985, Vol 62, Num 2, pp 92-94, issn 0173-9913Article

Dry beans of Phaseolus : a review. Part 3 = Les haricots secs du genre Phaseolus : Revue. 3ème partieDESHPANDE, S. S; SATHE, S. K; SALUNKHE, D. K et al.CRC critical reviews in food science and nutrition. 1984, Vol 21, Num 2, pp 137-195, issn 0099-0248Article

Milieu gazeux pour la cuisson de la porcelaineBLOKH, L. S; BONDARENKO, B. I; SADUNAS, A. S et al.Steklo i keramika. 1984, Num 1, pp 21-22, issn 0131-9582Article

Measurements of the compression properties of bread crumb = Evaluation des caractéristiques de compression de la mie de painHIBBERD, G. E; PARKER, N. S.Journal of texture studies. 1985, Vol 16, Num 1, pp 97-110, issn 0022-4901Article

Stability of necatorin, a highly mutagenic compound from Lactarius necator mushroomSUORTTI, T.Food and chemical toxicology. 1984, Vol 22, Num 7, pp 579-581, issn 0278-6915Article

La cuisson du plâtre dans un four rotatif compact = Experience of gypsum burning in a compact rotary kilnRODDEWIG, D.Ciments, bétons, plâtres, chaux. 1984, Num 2, pp 96-104, issn 0397-006XArticle

Mutagen formation in a model beef boiling system I. Conditions with a soluble beef-derived fraction = Formation de substances mutagènes dans un système modèle de viande de boeuf bouillie. I. Conditions pour une fraction soluble dérivée de la viande de boeufTAYLOR, R. T; FULTZ, E; SHORE, V et al.Journal of environmental science and health. Part A, Environmental science and engineering. 1984, Vol 19, Num 7, pp 791-817, issn 0360-1226Article

Effects of microwave heating on nutritional quality of soybeans = Effet du chauffage par microondes sur la valeur nutritive du sojaHAFEZ, Y. S; SINGH, G; MCLELLAN, M. E et al.Nutrition reports international. 1983, Vol 28, Num 2, pp 413-421, issn 0029-6635Article

Energy dispersive x-ray analysis of field peas with different cooking quality = Analyse, par mesure de l'énergie de dispersion des rayons X, des petits pois de différentes qualités culinairesCHONG, J; ALI-KHAN, S. T; CHUBEY, B. B et al.Canadian journal of plant science. 1983, Vol 63, Num 4, pp 1071-1074, issn 0008-4220Article

Study and characterization of ceramics fired under reducing conditionsPRADELL, T; MOLERA, J; GARCIA-VALLES, M et al.Simposi sobre ceràmica antiga. 1995, pp 239-245, isbn 84-393-3525-3Conference Paper

Application of small sample back extrusion test for measuring texture of cooked sorghum grain = Application d'un test d'extrusion de petits échantillons pour la mesure de la texture des grains cuits de sorghoCAGAMPANG, G. B; KIRLEIS, A. W; MARKS, J. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 278-279, issn 0022-1147Article

Roasting and braising beef roast in microwave ovens = Le rotissage et le braisage des rôtis de boeuf dans des fours à microondesFULTON, L; DAVIS, C.Journal of the American Dietetic Association. 1983, Vol 83, Num 5, pp 560-563, issn 0002-8223Article

Developments in steam generator design combustion of hog fuel and coalADAMS, P. J; LUTES, I. G.Proceedings of the American Power Conference. 1982, Vol 44, pp 1031-1037, issn 0097-2126Article

Effect of condensed tannins on the in vitro protein digestibility of mung bean (Vigna radiata (L.) Wilczek) = Effet des tannins concentrés sur la digestibilité in vitro des protéines de haricot mungo (Vigna radiata (L.) Wilczek)BARROGA, C. F; LAURENA, A. C; MENDOZA, E. M. T et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 6, pp 1157-1159, issn 0021-8561Article

COMBUSTION PRODUCTSSANFORD L.1982; HEAT. AIR COND. J.; ISSN 0307-7950; GBR; DA. 1982; VOL. 52; NO 611; PP. 20-32; 6 P.Article

City of Lakeland to generate power and burn municipal wasteLIBEY, J. A; WILCOXSON, W. H; CAMPOBENEDETTO, E. J et al.Proceedings of the American Power Conference. 1982, Vol 44, pp 104-113, issn 0097-2126Article

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